Ook Activision dit jaar niet op de E3

Ook Activision dit jaar niet op de E3

Activision heeft middels een blogpost laten weten dat ze in juni tijdens de E3 gameplay van de nieuwe Call of Duty gaan tonen. Waar ze dat doen is niet duidelijk. Activision heeft namelijk bevestigd dat ze geen booth hebben op de E3.

In June, we’re going to be at E3 showcasing gameplay from Infinity Ward’s ambitious new game. We’re looking forward to sharing exciting new details about the next great Call of Duty game in partnership with our friends at PlayStation. We’re proud to be participating in this premier video game event, but won’t have an Activision booth on the show floor.

Activision is (helaas) niet de eerste grote uitgever die er voor kiest om de beursvloer van de E3 dit jaar aan zich voorbij te laten gaan. Ook EA gaf eerder al aan dat ze niet op de E3 te vinden gaat zijn.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.