Opnieuw een open beta voor Wildstar

Opnieuw een open beta voor Wildstar

Met de lancering van WildStar voor de deur nodigt NCSOFT lezers en fans uit voor de open beta die start op donderdag 8 mei en duurt tot zondag 18 mei. De open beta duurt 10 dagen en de level cap wordt verhoogd naar 30. Dit is voor zowel NCSOFT als jullie spannend, omdat NCSOFT weet dat levellen om zo hogere levels te ervaren in de vorige beta events zo goed als onmogelijk was. Met de uitgebreide beta-periode van 10 dagen, willen naar verwachting veel fans en spelers de game checken en nu kunnen ze de tijd nemen om de content te bekijken, in plaats van er doorheen moeten rammen in een weekend. Kijk op www.wildstar-online.com voor meer informatie over het open beta event.

Als start van de Open Beta host NCSOFT een LiveStream van 30 minuten op het Twitch Kanaal (www.twitch.tv/wildstar) aanstaande donderdag 8 mei om 20:00 uur. Tijdens deze LiveStream zie en hoor je de mannen achter de game Mike Donatelli, product director, Chad Moore, creative director, Stephen Frost, producer and voice of DevSpeak en Matt Mocarski, development director. Ze geven een update van de game, delen hun mening over waarom WildStar het geweldig gaat doen en hoe WildStar het MMO genre tijdens launch én daarna zal ontwrichten en geven antwoord op nog openstaande vragen die regelmatig terugkomen op de fora. Kortom, je wil dit niet missen!

In aanvulling op de LiveStream aanstaande donderdag komt het team vrijdag terug met een zes uur durende developer LiveStream, die start om 20:00 uur, met een keur aan inhoud. Jeremy Gaffney praat over de uitdagingen die ze moesten overwinnen om de game te kunnen lanceren op 3 juni, play-by-play van een aantal Raids en Warplots, een kijkje in de higher level open beta content en als we geluk hebben, post launch content gameplay. En, om het af te maken, verandert deze LiveStream in een gigantische AMA, waarbij ieder social media platform (zoals Facebook, Reddit, Tumblr, Twitter, Forums, Twitch en Vine) geopend wordt om vragen te beantwoorden.

Wij spraken Stephan Frost twee weken geleden. Het interview is hier nog eens te lezen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.