Phantom Dust verschijnt vandaag, compleet gratis

Phantom Dust verschijnt vandaag, compleet gratis

Microsoft heeft laten weten dat Phantom Dust, de remaster van de game die origineel op de Xbox verscheen, vandaag zal verschijnen voor PC en Xbox One. Hoe laat dit zal zijn is niet bekend. De game is een hybride tussen een actiegame en een kaartspel. Je verzamelt verschillende kaarten waar je een deck mee kunt bouwen, een deck bestaande uit aanvallende, verdedigende en ondersteunende vaardigheden voor je personage. De game was een grote hit op de originele Xbox en fans smeken al jaren om een terugkeer. De remaster ondersteunt 1080p en 4K resoluties, heeft een betere frame rate en is in 16:9 te spelen.

De opening van onderstaande trailer deed de schrijver van dit nieuwtje vol goede gevoelens terugdeken aan zo’n 15 jaar geleden.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.