Pokémon vanaf 1 maart op Netflix

Pokémon vanaf 1 maart op Netflix

Pokémon Company International en Netflix maken vandaag bekend dat vanaf zaterdag 1 maart Netflix leden in alle Netflix gebieden Pokémon kunnen streamen. In Pokémon volgen we Pokémon meester Ash en zijn betrouwbare partner Pickachu terwijl ze op avontuur gaan in het populaire Black & White seizoen en twee speelfilms.

In het Black & White seizoen maken we kennis met een nieuwe regio, nieuwe rivalen, nieuwe uitdagingen en nieuwe Pokémon. Ash heeft Pikachu dan wel aan zijn zijde, maar hij heeft toch een boel nieuwe Pokémon in zijn team nodig als hij de Unova expert Gym Leaders wilt verslaan.

Pokémon fans kunnen ook Ash, Pikachu en hun vrienden volgen in Pokémon the Movie: Black – Victini and Reshiram en Pokémon the Movie: White – Victini and Zekrom. Als Ash en zijn vrienden een wedstrijd aangaan in Eindoak Town, ontmoeten ze de mythische Pokémon Victini, die hun nieuwste vriend wordt. Dit is helaas maar van korte duur, want Victini wordt ontvoerd door de rondzwervende Damon voor zijn eigen plannen! Kan Ash zichzelf bewijzen als held en, met de hulp van de legendarische Reshiram of Zekrom, Victini en Eindoak Town redden? Twee legendes…en twee versies van het verhaal!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.