Prijsvraag gesloten: win een compleet Xbox pakket!

Prijsvraag gesloten: win een compleet Xbox pakket!

*update: de prijsvraag is gesloten*

In samenwerking met Microsoft mogen we verschillende pakketten gevuld met Xbox goodies weg gaan geven! Denk aan een heuse Xbox tas gevuld met dingen zoals een Xbox fietsbel, een Xbox pokerbank, een Xbox toilettas, Xbox pepermuntjes, een Xbox power converter en Xbox keycord. Elke tas bevat verschillende items, dus je weet van tevoren niet wat er in zit. Noem het een echte Xbox verrassing! In de komende tijd gaan we acht van deze pakketten weg geven. Maar, omdat we willen dat deze pakketten bij de echte liefhebbers van de Xbox terecht komen, moet je er wel wat voor doen.

Pakket 1 & 2: Ga snel lid worden van de GamePartyNL Xbox Club, via de website, de Xbox-app op Windows 10 of op je Xbox One zelf. Vraag even of je ons mag joinen en je gaat spoedig toegang krijgen. Post in de groep tussen nu en 30 mei jouw meest toffe video Capture of screenshot die je zelf hebt gemaakt tijdens het spelen van je favoriete game. Laat zien waar je trots op bent. Waar moest je om lachen? Waar voelde je je gigantisch stoer? Deel het met de groep en wie weet loop jij binnenkort met een tof Xbox-pakket rond!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.