Gesloten: win uitbreidingen voor LEGO Dimensions!

Gesloten: win uitbreidingen voor LEGO Dimensions!

****De prijsvraag is gesloten, prijswinnaars hebben bericht gehad****

Origineel bericht:

LEGO Dimenisons, de game die werelden samen weet te brengen, weet flink wat gamers al een hele tijd bezig te houden. Met steeds nieuwe werelden om te ontdekken, personages te ontmoeten en herkenbare situaties om mee te maken is het misschien wel de leukste LEGO-game die er tot op heden geweest is. En we gaan het nog leuker maken voor je! In samenwerking met Warner Bros. mogen we verschillende pakketten voor de game weg gaan geven. Het gaat om het volgende:

1x Fantastic Beasts (Story Pack)
1x Bane (Fun Pack)
1x Green Arrow (Starter Pack)

Deze pakketten zijn voor alle versies van het spel, dus het maakt niet uit op welk platform je de game speelt. Natuurlijk moet je hier wel wat voor gaan doen. Wat? Stuur een email naar basvandun@gameparty.nl onder vermelding van ‘LEGO Dimensions’ en geef antwoord op de volgende vraag:

Welke wereld zou jij aan LEGO Dimensions toe willen voegen wanneer jij dit mocht bepalen, en waarom?

De meest interessante, leuke, onderbouwde en toffe inzendingen maken kans op één van deze toffe prijzen. Dus wacht niet langer en stuur die mail! Succes!

© 2015 The LEGO Group. ™ & © DC Comics. THE LEGO MOVIE © The LEGO Group & WBEI. © New Line. ™ & © SZC lic. to WBIE. ™ & © Universal Studios and U-Drive Joint Venture. ™ & © WBEI. (s15)

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.