RollerCoaster Tycoon World aangekondigd

RollerCoaster Tycoon World aangekondigd

Het wat een tijdje stil rond RollerCoaster Tycoon. Atari kwam met een mobiele versie, maar die werd niet met een applaus ontvangen. De fans willen weer een goede PC-versie, en terecht. En daarom heeft Atari nu RollerCoaster Tycoon World aangekondigd voor de PC. Alweer tien jaar geleden verscheen ereen nieuwe game in de serie waarin je pretparken moet bouwen. RollerCoaster Tycoon World zal ontwikkeld worden door Pipeworks, de studio achter Zumba Fitness. Spelers zullen wederom een pretpark moeten opbouwen met winkeltjes, attracties en decoratie. Echter zal je in dit deel met vier spelers samen kunnen werken om één pretpark te bouwen.

Ook kunnen de parken van andere spelers bezocht worden en is het mogelijk om bouwplattegronden van achtbanen online te delen. De game zal vrij zijn van microtransacties, zo meld Atari. Het lijkt erop dat dit weer een goede game zal worden met een modernere insteek. RollerCoaster Tycoon World zal begin 2015 verschijnen.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.