Sony geeft tips voor niet werkende PlayStation 4

Sony geeft tips voor niet werkende PlayStation 4

Er zijn diverse klachten verschenen rondom de nieuwe console van Sony. Zo zijn er mensen die geen beeld krijgen, mensen die last hebben van de ‘blinking blue light’ (iets wat nu al de blue light of death genoemd is) en kon je net al lezen dat er problemen zijn rondom de HDMI-ingang op de PlayStation 4. Om al deze (toekomstige) problemen aan te pakken heeft Sony een troubleshooting guide in het leven geroepen welke hier te lezen is.

Waar de problemen vandaan komen is niet zomaar te noemen. Sony adviseert dan ook om de verbinding met je tv, de voeding, de harde schijf en de PlayStation 4 grondig te controleren. Wanneer het nog niet werkt zou je de power-knop zeven seconden in kunnen drukken zodat je twee bliepjes te horen krijgt. Een soort reset. Mocht het nog niet helpen, dan is het advies dat je contact op moet nemen met Sony. Volgens het bedrijf hebben 0.4 procent van de bezitters last van problemen. Dat komt neer op zo’n 4000 verkochte consoles op het moment van schrijven.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.