South Park: The Stick of Truth is gecensureerd in Europa

South Park: The Stick of Truth is gecensureerd in Europa

Het duurt niet lang meer voordat South Park: The Stick of Truth gaat verschijnen. Toch is er een klein smetje op de release. BT.com heeft een recensie exemplaar van de game in handen gehad inclusief een document met pijlers rondom de game. Daarin stond bijvoorbeeld wat de day one patch in zou houden en dat er enkele scenes, zeven stuks in totaal, uit de game zijn gehaald in Afrika, het Midden-Oosten en Europa.

Het zou gaan om een scene waarin en abortus plaats zou vinden en om delen van de game waarin objecten anaal ingebracht worden. In plaats van deze scenes te zien zijn er nu stukken tekst te lezen die uitleggen wat er eigenlijk zou gebeuren op dat moment. In Amerika kunnen de spelers wel aan de slag met deze scenes, zonder censuur.

https://www.youtube.com/watch?v=PWaUJ1OHjOY

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.