Speel Unravel Two nu gratis

Unravel Two

PC PlayStation 4 Xbox One
8.8

Sterk

Speel Unravel Two nu gratis

Speel Unravel Two nu gratis

Ben je klaar voor een zomeravontuur? Spring dan in Unravel Two, de vrolijke platform adventure game die eerder deze maand tijdens EA Play aangekondigd en direct gelanceerd werd. Ervaar het unieke perspectief van de Yarnys – Helemaal gratis.

Beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC, kun je de eerste twee hoofdstukken van Unravel Two beleven door te springen, glijden en zwieren door een Scandinavisch landschap. De Open Trial geeft je tot 10 uur speeltijd als twee schattige Yarnys, in singleplayer of lokale co-op, vanaf nu tot en met 30 Juli.

Wanneer je banden met het verleden verbreekt, ontstaan er nieuwe verbindingen, dit maak je mee in Unravel Two. Van het aanknopen van nieuwe relaties met andere Yarnys tot het creëren van vriendschappen en het geven van onderlinge steun: je lost alle uitdagingen samen op. De vonk van het avontuur zal je de weg wijzen als je op speelse wijze problemen oplost in een wereld vol wonderen die overal om je heen evolueert.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.