Telltale bezig met Game of Thrones

Telltale bezig met Game of Thrones

Na het leuke Back to the Future, het niet al te beste Jurassic Park en het fantastische The Walking Dead mag ontwikkelaar Telltale zich weer buigen over een enorme franchise. IGN komt namelijk met het nieuws dat de de studio bezig is met een game rondom Game of Thrones. Hoewel de tv-serie op HBO Game of Thrones heet, is het niet duidelijk of de game dezelfde titel gaat krijgen. Game of Thrones is namelijk de naam van het eerste boek in de ‘A Song of Ice and Fire’-serie, het kan dus goed zijn dat de game die titel gaat krijgen. Al denken wij dat de ontwikkelaar liever voor de naamsbekendheid van Game of Thrones gaat kiezen. IGN heeft contact opgenomen met Telltale, maar die willen er nog niets over kwijt.

We get these sorts of rumors about what we could be working on next cropping up all the time. Officially we have no comment.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.