Thief – The Queen of the Beggars Sees All trailer

Thief – The Queen of the Beggars Sees All trailer

Square Enix en Eidos-Montréalhebben vandaag de tweede trailer in a serie van stijlvolle video’s vrijgegeven die zich richten op het rijke achtergrondverhaal en de personages van Thief’s corrupte en gehavende stad. Iedere trailer uit de serie vertelt een verhaal vanuit het perspectief van een verschillend personage, en beschrijft op deze manier het leven in de gehavende, onderdrukte City die wordt uitgeknepen door de genadeloze Baron Northcrest en de mysterieuze ziekte beter bekend als ‘The Gloom’.

Laat me je vertellen over de City.
We weten beide behoorlijk goed wat het is om te overleven. We zijn samen oud geworden.
Meerdere keren is hij afgebroken, maar steevast herrees hij uit zijn as.
Deze keer is het anders. De balans is verschoven;
Er zal bloed vloeien. Sijpelend, druipend; bloedend vanuit elke ader in deze stad.
Maar toch… Er is er een die misschien een sleutelrol kan vervullen.
Een die zowel het licht als het donkerte in zichzelf vreest.
Ja… Hij zal zijn taak naar behoren vervullen

Niemand weet hoe oud de Queen of the Beggars daadwerkelijk is; het gerucht gaat dat ze zo oud is als The City zelf. Sommige zeggen dat ze, ondanks ze blind is, ze door de ogen van de ratten de straten bespiedt. Ondanks dat ze zich begeeft in de onderste lagen van de maatschappij, bestuurt the Queen of the Beggars de beggar’s court met meer respect, diplomatie en wijsheid, dan menigeenmet machtige posities in de City. Ze is een wijs, sommige zeggen zelfs alwetend, personage wiens woorden, overtuigingen en beslissingen eerbiedigt worden.
THIEF zal verschijnen op 28 februari voor PC, PlayStation3 , PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.