Titanfall komt écht niet naar PlayStation 4

Titanfall komt écht niet naar PlayStation 4

Tijdens zijn speelsessie op de Gamescom was Harmen erg onder de indruk van Titanfall, de eerste game van ontwikkelaar Respawn, de originele mannen achter Call of Duty: Modern Warfare. De game die exclusief voor de Xbox 360, Xbox One en PC in ontwikkeling is, wist niet alleen bij ons maar bij iedereen goed in de smaak te vallen. Recentelijk gingen er geruchten dat de game alsnog naar de PlayStation 4 zou gaan komen, al is het op een later moment. Nu heeft EA CFO Blake Jorgensen laten weten dat er niets van die geruchten klopt.

Titanfall is exclusive only for the lifetime of the title on Xbox One, Xbox 360, and PC.

Jorgensen geeft dus aan dat de game exclusief is voor het platform van Microsoft en nooit op de PlayStation 4 gaat verschijnen. De geruchten blijken niet waar te zijn. Daarnaast ging hij even in op die andere geruchten rondom de game. Deze spreken over het feit dat Respawn de game snel af probeert te maken omdat de game in maart, april of mei persé moest gaan verschijnen.

No, we’re not doing that at all.

De studio heeft volgens EA alle tijd gekregen om de game te perfectioneren en zal volgens COO Peter Moore dan ook hoge scores gaan halen wanneer de game in maart gaat verschijnen. Wil je meer weten over Titanfall? Check dan onderstaande video die we schoten op de Gamescom.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.