Up2Date, 6 maart 2016: Gaat de E3 kapot?

Up2Date, 6 maart 2016: Gaat de E3 kapot?

Herinner je je nog dat we spraken over het begin van 2016? Het jaar dat ging beginnen en ons mooie dingen zou gaan brengen? Geen idee hoe het kan, maar ineens is het gewoon alweer maart! Eenzesde van het jaar zit er alweer op! Waar blijft de tijd? Daarom ga ik snel beginnen met het op de hoogte brengen van jou rondom de nieuwtjes van de afgelopen week. Snel, voordat het augustus is…

Bekijk de launch trailer voor The Legend of Zelda: Twilight Princess HD
Een nieuwe Zelda is altijd reden voor een feestje. Zelfs wanneer die nieuwe Zelda gewoon een oude Zelda is, in een mooier jasje. Want dat is wat er nu aan de hand is op de Wii U! The Legend of Zelda: Twilight Princess is terug, dit keer in glorieus HD. En dus is er een launch trailer. Onze Max is momenteel druk bezig met de review, dus een oordeel lees je binnenkort!
Ook Activision dit jaar niet op de E3
Activision heeft middels een blogpost laten weten dat ze in juni tijdens de E3 gameplay van de nieuwe Call of Duty gaan tonen. Waar ze dat doen is niet duidelijk. Activision heeft namelijk bevestigd dat ze geen booth hebben op de E3. Het bedrijf is (helaas) niet de eerste grote uitgever die ervoor kiest om de beursvloer van de E3 dit jaar aan zich voorbij te laten gaan. Ook EA gaf eerder al aan dat ze niet op de E3 te vinden gaat zijn. Heeft dit gevolgen voor de beurs zoals we ‘em kennen?

The Division krijgt launch trailer
EINDELIJK is het tijd voor The Division. Nadat Ubisoft de game 687 E3’s geleden aan heeft gekondigd en ons vijf miljard jaar voorzien heeft van nieuws en trailers, is het eindelijk tijd om met de game aan de slag te gaan. En je weet het: een release brengt een trailer! Daarom kunnen we nu ook genieten van deze launch trailer.
Dead Island Definitive Collection aangekondigd
Ik heb nooit echt helemaal de hype achter Dead Island begrepen. Ja, de games zijn leuk, maar ze zitten ook vol met fouten en bugs. Ik heb me er nooit toe kunnen zetten om een deel in de serie daadwerkelijk uit te spelen. Maar ik krijg een herkansing! De eerste twee games worden namelijk voorzien van een grafische upgrade en worden in een box gepropt om samen verkocht te worden op de nieuwe generatie spelcomputers. Krijgen we er meteen Dead Island Retro Revenge bij, een compleet nieuwe game! De compilatie komt zowel in winkels als digitaal beschikbaar voor een adviesprijs van €39,99. Tegelijkertijd komen Dead Island Definitive Edition en Dead Island: Riptide Definitive Edition beide apart beschikbaar en als digitale download voor Xbox One, PlayStation 4 en PC voor €19,99. Alles is te krijgen vanaf 31 mei.

Season premiere trailer voor Hitman
Io-Interactive brengt de ‘Season Premiere’-trailer uit voor het binnenkort verwachte Hitman. De trailer brengt een ode aan Agent 47, die terug is van weggeweest. Beleef de hoogtijdagen van zijn loopbaan in een nieuw, levend en steeds groter wordend episodisch spel waarin spelers elke week nieuwe contracten en uitdagingen doorlopen en tot het einde van het seizoen elke maand grote contentdrops krijgen. Onder begeleiding van de track “Men Today” van Health toont de trailer de locaties van Prologue en Parijs uit de eerste episode, de Italiaanse kuststad Sapienza (verwacht in april) en een eerste glimp van diverse gebieden uit de keizerlijke Marokkaanse stad Marrakesh (verwacht in mei). Hitman zal tijdens de in totaal zeven episodes die in 2016 worden uitgebracht groeien, verdiepen en evolueren.
Paper Mario: Color Splash komt dit jaar naar Wii U
Paper Mario, twee woorden die ons, wanneer ze bij elkaar staan, heel blij maken. Dat er een nieuw deel gaat verschijnen juichen we dan ook enorm toe. De Wii U heeft een game als deze wel nodig. Bekijk snel de trailer en weet dat je de game (die dit jaar nog verschijnt) gewoon wil hebben.

https://www.youtube.com/watch?v=–OCrzSGGMc

De afgelopen week hebben we onze best gedaan om je leuke artikelen te geven. Helaas waren het er niet zoveel, maar wat we brachten… Ja, daar kun je gelukkig door worden. Zo bekeek Robin in het begin van de week niet één maar twee prachtige stukjes software. Hij kroop achter de Virtual Console en ging aan de slag met Super Mario Galaxy en Mario Kart 64! Persoonlijk mocht ik The Walking Dead: Michonne onder de knoppen nemen. Harmen bekeek de meest unieke settings voor first-person shooters en Robin verklaarde zijn liefde aan Fifa 16. Doen we gewoon even.

Volgende week zal de wereld er heel anders uit gaan zien. Dan is The Division het ding waar we het over hebben. Misschien ook wel in de Up2Date. Maar ik loop er nog niet graag op vooruit. De tijd gaat al snel genoeg. Tot dan!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.