Up2Date: de naakte waarheid

Up2Date: de naakte waarheid

Dames en heren, het is weer zover. Je wekelijkse shot nieuws. Als je smachtend naar deze Up2Date hebt verlangd, dan hoef je nu niet nog langer te wachten. Er is weer genoeg om in deze Up2Date zetten, ook al zal deze Up2Date voornamelijk over de Paris Games Week gaan, waar vooral PlayStation druk heeft huisgehouden (omdat ze Gamescom voor het grootste deel hebben overgeslagen, in tegenstelling tot de concurrentie). Echter heb ik eerst iets veel belangrijkers te melden!

Het vertrek van Kevin. Kevin is helaas met GameParty gestopt. Geheel terecht en ik zal ook niet al te lang boos op hem zijn, slechts teleurgesteld (ik hoop dat hij dit leest). Kevin had veel goede ideeën en schreef geweldig. Persoonlijk ga ik hem ontzettend missen en wens ik hem al het goede van de wereld, zo lang hij maar niet vergeet dat ik teleurgesteld ben (Kevin, als je dit leest, kom dan alsjeblieft terug?). Zelf ben ik sinds kort weer terug, dus van mij zal je nog veel gaan lezen en zal ik natuurlijk meerdere malen mijn teleurstelling uiten over het vertrek van Kevin. Dan gaan we nu door naar het leukere nieuws, namelijk van de games die komen gaan!

Paris Games Week
PlayStation heeft druk huisgehouden op de Paris Games Week en toonde veel games, waarvan de meeste al eerder waren aangekondigd. Games zoals Wild, Dreams, Horizon, Star Wars (natuurlijk ook op PC en Xbox One), Uncharted, Gravity Rush 2 en Driveclub maakten hun terugkeer op de show. Ja, zelfs Driveclub, maar dan met motoren. Het mooie aan deze aankondiging was dat de Motoren DLC per direct te downloaden was. Uncharted richtte zich ook meer op de multiplayer die chaotischer dan ooit lijkt. Check het filmpje hier. Daarnaast kwam Quantic Dream ook nog op het podium met hun nieuwste game, te weten: Detroid. Deze game gaat over een androïde, schijnbaar met menselijke gevoelens. Het is de eerste game van Quantic Dream op de PlayStation 4 en als zij in dezelfde sfeer blijven als in hun vorige games, dan wordt dit een visueel pareltje.
No Man’s Sky heeft ook een releasedatum gekregen, namelijk: juni 2016! Het is dus nog even wachten voordat we aan de slag mogen met deze enorm gehypte game waar de ene helft ervan uitgaat dat het saai gaat worden en de andere helft er heilig van overtuigd is dat dit de game van de eeuw gaat worden. Hate it or Love it. Echter had PlayStation ook nog nieuwe aankondigingen, namelijk Gran Turismo (niet 7) en Tekken (wel 7). Beide voor de PlayStation 4. Check vooral de video’s, beide games zien er prachtig uit. Echter hoor ik niemand over de grote afwezige op deze persconferentie, namelijk: The Last Guardian. Waar is deze game? Het blijft weer angstvallig stil…

Cortana is naakt omdat..
Blijkbaar zijn er redenen waarom vrouwelijke personages in games halfnaakt, danwel geheel naakt in beeld komen. Zo zou Quiet van Metal Gear Solid naakt zijn, aangezien zij zo kan eten door middel van fotosynthese? Ik vind dit persoonlijk wel heel ver gezocht, vooral door alle vreemde poses die zij aanneemt. Nu is er blijkbaar ook een reden waarom Cortana in Halo 5 naakt is. Zo is zij niet naakt, maar heeft zij dit hologram aangenomen om de overhand te krijgen in conversaties, omdat de andere zich in het gesprek ongemakkelijk voelt. De laatste keer dat ik in mijn kleren was en de andere naakt was, voelde ik mij lang niet zo opgelaten als de andere persoon in het gesprek, maar het zal wel. Lees de reden vooral hier.

Launch trailer voor Rise of the Tomb Raider
Op 10 november komt de nieuwe Tomb Raider uit. Ik ga er geen woorden aan vuil maken. Check gewoon die trailer.
Titanfall in 2016
Titanfall, je weet wel, die ontzettend vette shooter voor de Xbox One komt in 2016 ook met nieuwe games, maar waarschijnlijk niet de games waarop je hebt gehoopt. Het zijn namelijk games voor je telefoon en tablet. Over Titanfall 2 is alleen gezegd dat het het wachten waard is, wat dat ook moge betekenen. Ik weet wel dat ik het in ieder geval absoluut niet warm krijg van mobiele games als het niet op een DS of Vita is. Touchscreen werkt namelijk, naar mijn bescheiden mening, niet, of in ieder geval niet voor een hele game.

Dan zijn we bijna op het einde. Echter zijn er nog veel belangrijke dingen te vermelden! Dat zijn uiteraard de artikelen die wij deze week weer hebben gedropt op GameParty. Check bijvoorbeeld de review van Guitar Hero Live. Zijn de plastic gitaartjes nog leuk? Check ook Tales of Zestiria, een JRPG, het favoriete genre van onze Lisa. Als je het laatste artikel van Kevin wilt checken, klik dan hier en zie de re-review van Super Mario Maker en laat meteen een berichtje achter dat je teleurgesteld bent over het afscheid van hem. Als je redenen nodig hebt om te gamen, klik dan hier voor de beste excuses. En vergeet niet GameParty de komende tijd in de gaten te houden. We gaan iets doen met een Star Wars maand. Tot volgende week!

Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.