Upload naar YouTube met de nieuwe Xbox One-update

Upload naar YouTube met de nieuwe Xbox One-update

Het is afwachten op een grote update van april voor de Xbox One maar vandaag brengt Microsoft nog een kleinere update uit. De update is echter niet niks want hierdoor zal het mogelijk zijn om gameplay direct naar je YouTube-kanaal te uploaden vanaf je Xbox One. Naast het uploaden kan je dus ook opnemen, bewerken en delen via YouTube zonder je geliefde Xbox One te verlaten.

Ook brengt deze update de mogelijkheid om YouTube-video’s in Snap Mode te bekijken, Media Achievements te verdienen, YouTube kanalen toe te voegen aan Oneguide om snel naar dat kanaal te gaan vanaf je dashboard en afzonderlijke Youtube-video’s aan je Pins toe te voegen. Het mag dan niet de grote update van april zijn maar het is alvast een goed begin.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.