Vier Halo’s speelbaar middels backwards compatibility

Vier Halo’s speelbaar middels backwards compatibility

De lijst met games die via de backward compatibity van de Xbox One speelbaar zijn groeit lekker door. Inmiddels zijn er haast 300 games in het programma te vinden. Nu is aangekondigd dat er vier nieuwe games richting de service komen. Halo 3, Halo 3: ODST, Halo 4 en Halo: CE Anniversary zullen speelbaar zijn op de Xbox One. Dus zonder dat je de Master Chief Collection koopt, gewoon met je oude 360-discs.

Elke game zal speelbaar zijn in de verhaalstand, alsook de online mogelijkheden. Het is zelfs mogelijk om via LAN te spelen met iemand op een Xbox 360 terwijl jij op je Xbox One speelt! Daarnaast geeft Microsoft aan dat vanaf het moment dat Halo toegevoegd wordt aan dit programma alle map packs voor de 360 gratis te downloaden zijn. Dit zodat jij het maximale uit je potjes skirmish kunt halen. Wanneer dit zal zijn is niet bekend. Er is nog geen datum gegeven.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.