Welkom op GameParty 3.0!

Welkom op GameParty 3.0!

Misschien is het je al een beetje opgevallen. GameParty, de site die je door en door kende, heeft een nieuw uiterlijk gekregen. Maanden zijn we bezig geweest om de website een fris uiterlijk te geven die helemaal 2016 is. En voor zover wij het weten zijn we daar aardig in geslaagd! Met een nieuw uiterlijk komen ook veel nieuwe features. Zo kun je op een gamehub (een pagina waar al het nieuws rondom je favoriete game verzameld staat), zoals deze van Hearhstone, niet alleen makkelijker de juiste informatie terug vinden, je kunt ook jouw scores voor de game achterlaten. Vanuit GameParty kun je ook meer content gaan verwachten. Denk aan meer artikelen, vlogs, nieuwe podcasts en meer prijsvragen. Kortom, een hoop nieuwe dingen. Uiteraard vertellen we je nu niet alles meteen, sommige dingen moeten nog een als verrassing blijven. Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Twitter, Facebook, Youtube of Instagram!

Achter de schermen zijn we nog steeds bezig met de website. Mocht je iets vreemds tegen komen, laat het ons dan vooral weten.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.