Wil jij schrijven over games? Dit is je kans!

Wil jij schrijven over games? Dit is je kans!

Heb jij altijd al over games willen schrijven? Heb je een passie voor videogames en wil je dit delen met de wereld? Misschien is dit dan wel jouw kans! Hier bij GameParty zijn we op zoek naar nieuwe redacteurs om ons team te versterken.

Wat we zoeken? Je bent minimaal zestien jaar oud, hebt een goede kennis rondom de Nederlandse taal en kunt werken met deadlines. Je hebt kennis rondom games en de industrie, weet wat er speelt. Je kunt enkele dagen per week minimaal twintig minuutjes spenderen aan het zoeken en schrijven van nieuws en bent geïnteresseerd in het reviewen van games.

Wat wij je bieden? Helaas is er geen financiële vergoeding mogelijk. Wel mag je elke game die je ter review krijgt houden. Review je veel? Dan lukt het je snel om je collectie uit te breiden. Daarnaast ga je af en toe op een perstripje om games ver voor release te spelen en mensen uit de industrie te ontmoeten.

Heb je interesse? Stuur dan een mail naar basvandun@gameparty.nl en laat weten wie je bent, hoe oud je bent en welke platformen je tot je beschikking hebt. Stuur ook een review mee die je zelf geschreven hebt van de laatste game die je gespeeld hebt.

Succes, misschien noemen we je binnenkort wel onze collega!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.