Win 20 euro tegoed voor PlayStation Network of Xbox Live

Win 20 euro tegoed voor PlayStation Network of Xbox Live

***Gesloten***

Met de komst van Star Wars Battlefront zit je er vast aan te denken om ook meteen de season pass erbij aan te schaffen. We weten het, met vijftig euro is ‘ie best wel wat prijzig. Om de Star Wars-festiviteiten nog meer kracht bij te zetten geven we in samenwerking met livekaarten.nl en psncardplus.nl twee keer twintig euro tegoed weg. Die kun je meteen gebruiken om die season pass aan te schaffen!

Wat je er voor moet doen? Simpel! Stuur een e-mail naar basvandun@gameparty.nl onder vermelding van ‘Livekaarten/psncardplus’ en geef antwoord op de volgende vraag:

In Star Wars Episode VI: Return of the Jedi, zien we de planeet Endor voor het eerst. (De planeet is ook te vinden in Battlefront!) Waar heeft de filmcrew deze scènes opgenomen?

Vergeet niet te vermelden voor welk platform je het tegoed wil winnen. Succes, and may the Force be with you!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.