World Of Tanks Xbox 360 Community bijeenkomst in Utrecht

World Of Tanks Xbox 360 Community bijeenkomst in Utrecht

Wargaming houdt zaterdag 29 maart een community event ter ere van World of Tanks Xbox 360 Edition. Dit speciale event wordt in samenwerking met Blammo Events georganiseerd en zal worden gehouden in Utrecht. In de avond is er aansluitend een spetterend feest in Club Lux.

Iedereen is welkom om zich op te geven! Opgeven kan door de volgende informatie te sturen naar wot360_community@wargaming.net
– Voor en achternaam
– Xbox Live Gamertag
– Ik kom graag: overdag / ’s avonds / beiden

Let op: het feest ’s avonds is enkel toegankelijk voor meerderjarige tankers.

Community event overdag (12:00 – 18:00):
Overdag tussen 12:00 – 18:00, kun je heerlijk losgaan op een van onze 30 Xbox 360 pods die op Stationsplein 97 te Hoog Catharijne opgesteld staan. De Wargaming crew is aanwezig om je van tips en tricks te voorzien en tevens zijn er verschillende mini toernooien te spelen met andere community leden en/of de Wargaming crew.

Community feest s’avonds (18:00 en 22:00):
Daarna verplaatst het feest zich naar Club LUX aan de Oudegracht 97 waar je gezellig onder het genot van een paar drankjes tussen 18:00 en 22:00 uur kunnen luisteren naar een top DJ. In de avond kun je meedoen aan de World of Tanks Quiz, waarbij je kans maakt op het winnen van toffe Wargaming goodies. Ben jij een echte World of Tanks fan? Geef je dan nu op!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.