World of Tanks: Xbox 360 Edition krijgt Sovjet tanks en een retail starterspakket

World of Tanks: Xbox 360 Edition krijgt Sovjet tanks en een retail starterspakket

Wargaming heeft vandaag aangekondigd dat ze een boxed starterspakket voor World of Tanks: Xbox 360 Edition zullen uitbrengen. Dit pakket, genaamd de “Combat Ready Starter Pack”, zal leuke en exclusieve items bevatten. Daarnaast zullen binnenkort ook de Sovjet Tanks toetreden tot de Xbox 360-versie.

De toevoeging van de langverwachte Sovjet tanks is de grootste update die deze titel zal uitbrengen. Deze zal op 3 juni live gaan met 29 iconische tanks waaronder de USSR tankdestroyers, light, medium en heavy tanks. Voorbeelden zijn de intimiderende IS-3 en de iconische ISU 152, wat het aantal op meer dan 150 tanks brengt. Tot slot zullen er twee nieuwe kaarten worden uitgebracht, namelijk “Komarin” en “Ensk”.

Het “Combat Ready” starterspakket zal vanaf augustus beschikbaar zijn en bevat een leuke samenstelling aan goud en andere items voor een gereduceerde prijs van €19,99. Het pakket bevat:

• De Duitse premium Panzer 38H Tier 2 light tank die bekend staat om zijn zware bepantsering en snelvuurkanon.
• Drie dagen premium account die je 50% ervaring en munten extra geeft bij elk gevecht die je speelt.
• 200.000 in-game zilveren munten.
• 1500 in-game gouden munten.
• 30-dagen voucher code voor Xbox Live Gold status.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.