World of Warcraft: The Siege of Lordaeron is hier!

World of Warcraft: Battle for Azeroth

Mac PC
9.1

Geweldig

World of Warcraft: The Siege of Lordaeron is hier!

World of Warcraft: The Siege of Lordaeron is hier!

De oorlogsdrums worden geklonken. Spelers maken zich klaar. Mounts worden gepoetst en de laatste personages stijgen naar level 110. Spelers van de Horde en de Alliance staat een hoop te gebeuren wanneer World of Warcraft: Battle for Azeroth volgende week verschijnt. Het spel bereid spelers nu echter al voor op dat wat komen gaat.

Door in-game evenementen wordt het verhaal alvast gestart. Iedere speler kan hier aan mee doen, ook wanneer je niet van plan bent om meteen in de nieuwe uitbreiding te duiken. Vanaf nu is The Siege of Lordaeron een feit. Ga dus naar Stormwind (Alliance) of Orgrimmar (Horde) om mee te doen aan dit nieuwe in-game evenement dat de toon zal zetten voor de reis naar Kul Tiras en Zandalar wanneer Battle for Azeroth volgende week verschijnt.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.