Zelda toch niet tijdens launch Nintendo Switch

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Nintendo Switch Wii U
9.9

Geweldig

8.4

User Avg

Zelda toch niet tijdens launch Nintendo Switch

Zelda toch niet tijdens launch Nintendo Switch

Het leek te mooi om waar te zijn. Je zou meteen met The Legend of Zelda: Breath of the Wild kunnen spelen tijdens de launch van de Nintendo Switch. Echter, nu lijkt het er sterk op dat dit niet gaat gebeuren. Nintendo heeft extra tijd nodig voor de vertalingen en de uitgebreide kwaliteitscontrole van het spel. Dit is naar buiten gebracht door ‘Nintendo-leaker’ Emily Rogers en bronnen van Eurogamer. Nintendo wil vier tot zes maanden hebben om dit te bewerkstelligen, waardoor maart 2017 geen optie meer zou zijn. Volgens de geruchten komt de game tussen april en juni.

Nintendo heeft echter nooit zelf gezegd dat Zelda een launchgame voor de Switch zou gaan worden. Het is echter wel de game waar de potentiële kopers van de console massaal naar uit zitten te kijken.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.