Auke verlaat GameParty

Auke verlaat GameParty

Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan. Helaas is de tijd gekomen dat Auke moet gaan. Zojuist heb je hier zijn laatste artikel gelezen. Het artikel waarmee Auke een punt zet achter zijn tijd bij GameParty. Daar kijken we graag even op terug.

Op 6 januari 2012 begon Auke zijn carriere bij GameParty als columnist met de eerste Vrijdagavond Gameavond. Een column waarin de gamende vader de perfecte balans tussen de hecktiek van de wereld der videogames en het gezinsleven probeert te vinden. Elke maand bracht Auke zijn bijdrage en schreef hij over de meest uiteenlopende dingen. Van verslavingen tot bizzarre, enge voorvallen. Van de link tussen films en games tot vergane glorie. Auke had altijd een mening en schreef deze graag voor jou op. We zagen dat er meer in Auke zat en daarom was het op 5 juni 2013 dat hij officieel toe mocht treden tot de redactie van GameParty. Zijn eerste review, die van Animal Crossing: New Leaf, zorgde bijna voor een nieuwe verslaving.

Auke kon zijn draai goed vinden en groeide al snel uit tot een echte all-rounder binnen het team. Elke game konden we bij hem kwijt. Zo schreef hij over de meest uiteenlopende titels. Denk aan Garfield’s Wild Ride, Inazuma Eleven 3: Bomb Blast en Assassin’s Creed IV: Black Flag. Toch bleek snel dat de passie bij de shooters lag, met op nummer één de Call of Duty-franchise. Van uitbreidingen voor Call of Duty: Black Ops II tot uitgebreide recensies over de singleplayer en multiplayer van Call of Duty: Ghosts, Auke was de man voor de job. Gelukkig wist ‘ie zelf ook wel dat ‘ie een fanboy was, maar toch bleven de reviews professioneel. Hulde.

Maar het einde is daar. Met 96 artikelen in iets meer dan twee jaar was Auke een enorme aanwinst voor het team binnen GameParty. En ook voor jou. Auke, vanuit GameParty bedanken we je voor je trouwe inzet en wensen we je veel succes met dat wat op je pad gaat komen. We gaan je missen. Wil je Auke persoonlijk bedanken of heb je hem nog wat te zeggen? Dat kan door hem een tweet te sturen of door hier een reactie achter te laten.

er zijn geen afbeeldingen gevonden

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.