Blizzard vraagt 'Overwatch' handelsmerk aan

Blizzard vraagt 'Overwatch' handelsmerk aan

Blizzard heeft een handelsmerk aangevraagd voor de naam Overwatch. In het document dat bij de aanvraag zat stond dat deze nam gebruikt gaat worden voor ‘games en gerelateerde merchandise’. De aanvraag is gedaan op 1 april maar is nu pas gespot. Op de website van Blizzard staat een vacature die mogelijk met Overwatch te maken heeft. Blizzard is namelijk op zoek naar een lead producer voor een compleet nieuwe game met een ontwikkelproces dat geïnspireerd is door Hearthstone, de kaartgame van Blizzard.

With Hearthstone, Blizzard has revived its tradition of creating small and nimble game teams and we are following in those footsteps. As part of our team, you will join in the leadership of a small but mighty band of developers and exert your talents to help craft our processes, organization, goals and execution.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.