Destiny 2 in ontwikkeling bij High Moon Studios?

Destiny

PlayStation 4 Xbox One
8.9

Sterk

8.3

User Avg

Destiny 2 in ontwikkeling bij High Moon Studios?

Destiny 2 in ontwikkeling bij High Moon Studios?

De ontwikkeling van Destiny was geen makkelijke. Bungie heeft behoorlijk wat problemen gekend tijdens de ontwikkeling van het spel. Zoveel zelfs dat vlak voor de release flink wat aanpassingen gedaan werden in het verhaal. Zo had de Dreadnaught uit The Taken King origineel al in het spel moeten zitten. Volgens een onderzoek van Kotaku is High Moon Studios nu met een vervolg bezig. Kotaku heeft behoorlijk wat onderzoek gedaan richting de ontwikkeling van Destiny en stelt dat dit vervolg in 2016 al op de markt moet komen.

Na de Dreadnaught zou er een nieuwe social zone op Mars moeten verschijnen. Nu blijkt het volgens Kotaku zo te zijn dat deze doorgeschoven gaat worden naar Destiny 2. Een bron gaf aan dat deze content bij High Moon in ontwikkeling is (de studio achter Transformers: Fall of Cybertron en Deadpool) om Bungie te ondersteunen in het ontwikkelingsproces. Het volledige spel is dus nog wel bij Bungie in de maak.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.