Details nieuwe mode Battlefront bekend gemaakt

Star Wars Battlefront

Beste game van 2015
PC PlayStation 4 Xbox One
8.7

Sterk

8.7

User Avg

Details nieuwe mode Battlefront bekend gemaakt

Details nieuwe mode Battlefront bekend gemaakt

Tijdens de Gamescom zijn er meer details bekend gemaakt over de nieuwe mode van het aankomende DLC-pakket van Star Wars: Battlefront. De mode zal Battle Station gaan heten en je je gaat in drie fases een ruimtegevecht om de Death Star voeren! In de eerste fase gaan X- en A-wings het opnemen tegen TIE fighter en TIE interceptors. Voor de rebellen is het de bedoeling om zo veel mogelijk TIE fighters te verslaan totdat de Y-wings de Star Destroyer kunnen aanvallen.

In fase 2 vechten spelers in dit iconische ruimtestation. Rebellen moet er voor zorgen dat ze een speciale droid uit de Death Star halen. Bovendien kun je met de nieuwe helden Bossk en Chewbacca vechten.

In de derde en laatste fase gaan we weer terug de ruimte in en is het doel heel simpel: zorgen dat de Death Star opgeblazen gaat worden! Of, als je aan de andere kant vecht, zorgen dat de Death Star niet opgeblazen gaat worden. Bovendien vechten Luke Skywalker en Darth Vader mee in hun speciale ruimteschepen. Het beloof een spectaculair ruimtegevecht te worden! De Death Star DLC verschijnt in september.

Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.