Een mysterieuze nieuwe held keert terug naar MapleStory

Een mysterieuze nieuwe held keert terug naar MapleStory

Nexon Europe kondigt een gloednieuw karakter aan voor de MMORPG MapleStory. Tijdens het legendarische eindgevecht tegen de Black Mage, vochten 6 dappere helden om Maple World te beschermen. Van deze 6, bracht één held de ultieme opoffering om de Black Mage voor altijd weg te verzegelen – hij werd vervloekt en uit het leven verbannen. Jaren later werd de Forgotten Hero herboren in Vulpes, waar hij werd geholpen door Moonbeam – een jonge vrouw uit Pointy-Ear Fox Village.

The Forgotten Hero is voorzien van Pirate uitrusting en Knuckle wapens, en is met zijn hoge Strength en HP een geduchte tegenstander op het slagveld. Met aanvallen zoals ‘Fox Trot’ kan hij in een handomdraai naar vijanden teleporteren, en met ‘Flash Fists’ kan hij snel hoge schade toedienen aan de volgelingen van de Black Mage. Anett Jaschke, Community Manager:

Hoewel zijn naam in de tijd verloren is gegaan, heeft The Forgotten Hero eindelijk zijn terugkeer gemaakt. MapleStory fans zullen er veel plezier aan beleven om het verleden van dit mysterieuze nieuwe karakter te ontdekken.

Nexon Europe maakt ook een aantal tijdsgebonden evenementen bekend die plaats zullen vinden gedurende het feestseizoen. Vanaf 3 december kunnen Maplers deel nemen in het Sinterklaas evenement. Door Sinterklaas te helpen met het verzamelen van kleurrijke cadeaus ontvangen zij lekkere chocolade letter voorwerpen. Elke kleur cadeau geeft een andere chocolade letters, waarmee spelers diverse voordelen kunnen vrijspelen.

Op 11 december begint het kerstevenement. Tijdens dit evenement droppen monsters kerstsokken, die gevuld kunnen worden met uitrustingen en voorwerpen. Binnen 30 minuten zal de sok gevuld zijn met verschillende kerstbeloningen.

De volledige feestevenementen programma vind je hieronder:

Sinterklaas Evenement: 3 december – 16 december
Mini Game Station: 3 december – 31 december
U&I Festival: 3 december – 31 december
Hot Time: 7 december
Kerstevenement: 11 december – 31 december
Premium Dungeon: 17 december – 31 december
Forgotten Hero Level Up Evenement: 17 december – 20 januari
Nieuwjaarsevenement: 31 december – 20 januari

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.