Nexon Europe kondigt nieuwe karakterklasse aan voor MapleStory

Nexon Europe kondigt nieuwe karakterklasse aan voor MapleStory

Nexon Europe kondigt de gloednieuwe karakterklasse aan MaplyStory: Zero. Zero is het kind van Rhinne, de Godin van de Tijd, die in tweeën werd gesplitst door de kwaadaardige en jaloerse Zwarte Magiër. Dit resulteerde in een man en een vrouw: Alpha en Beta. Opgesloten in de Mirror Wereld, een onstabiele en onvolledige schaduw van Maple Wereld, moeten Alpha en Beta strijden door dit vreemde land om hun krachten te bundelen en uit te breken, om hun lot te vervullen en de nieuwe Godin van de Tijd te worden.

Zero is nu beschikbaar en zal nieuwe wapens hanteren die evolueren en levelen met het karakter; Alpha heeft een langzwaard genaamd Lazuli, terwijl Beta een veel zwaarder wapen bezit dat Lapis heet. Deze wapens zullen elke 10 levels upgraden, tot level 170. Bij het aanvallen gebruikt Zero een combinatie combo systeem waarmee krachtige en spectaculaire combo’s mogelijk zijn door maar één aanvalsknop te gebruiken. Anna Kwon, Product Manager bij Nexon Europe:

We zijn verheugd om Maplers het volgende unieke karakter te geven, en een volledig nieuw en spannend avontuur om van vooraf aan te beleven. Voor zowel de meer ervaren spelers als nieuwkomers zal dit een geheel nieuwe uitdaging zijn en een geweldige kans om weer op te gaan in de vreemde en fantastische Maple Wereld.

In juli worden een aantal evenementen gehouden om de komst van Zero te vieren. Het Zero Red Coin evenement, dat eerder deze week begonnen is, geeft spelers de kans geven om speciale rode munten te verzamelen die hen toegang kunnen geven tot krachtige beloningen via de Zero Gratias Ring. Op 6 juli start Hot Time; spelers die deelnemen kunnen krachtige in-game items verdienen. Ook zijn het Spirit Pendant evenement en het Bull Festival evenement in juli actief.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.