MapleStory viert 7e verjaardag in stijl

MapleStory viert 7e verjaardag in stijl

Nexon Europe kondigt vandaag de 7e verjaardag van MapleStory aan, de enorm populaire fantasie MMO die sinds lancering miljoenen spelers wereldwijd heeft vermaakt. De verjaardagspatch voor de game houdt een massa met nieuwe content waarvan Maplers zullen smullen en die hen op een reeks splinternieuwe avonturen zal meenemen door de tijdloze Maple wereld. Oude en nieuwe avonturieren zullen de verkrijgbare cadeaus en karakters geweldig vinden; elk beschikbaar tijdens een bepaalde tijdspan om maximaal van de feestelijkheden te genieten. Anna Kwon, Operation Manager bij Nexon Europe:

Tijd vliegt als je het naar je zin hebt – en dat hebben we zeker. Vol enthousiasme belonen we onze liefhebbende community met nieuwe content en zoveel speciale evenementen om deze bijzondere dag te vieren. Op naar de volgende zeven plezierige jaren!

Tot en met 11 juni kunnen spelers Little Richie helpen met het voorbereiden van zijn water park en het verslaan van de kwaadaardige Black Bean. Wanneer je hem verslaat, dropt Black Bean verschillende verassingen waaronder bijzondere voorwerpen zoals Chair of Black Bean, power-up scrolls en 7e verjaardagsmunten.

De invasie van Red Monsters is al begonnen en de bewoners van de Maple wereld hebben alle hulp nodig die zij kunnen krijgen om te overwinnen. Cassandra, die aan spelers boven Level 13 hun daily quests overhandigt, zal spelers een verzegelde 7e verjaardagsbox geven die alleen kan worden geopend met behulp van sleutels die men kan vinden na Red Monsters verslagen te hebben. Deze vreemde wezens spawnen elke drie uur in de game wereld, maar zullen unieke beloningen achterlaten in het thema van de 7e verjaardag. Net als door Red Monsters wordt de Maple wereld ook belaagd door een invasie van Cake en Pie Monsters! Deze bazen spawnen in verschillende dorpjes over de wereld.

Ook is er een speciaal evenement beschikbaar tot 11 juni voor MapleStory spelers die level 200 hebben bereikt – de allerbeste. Op de Masters Road zullen high-level spelers eigen standbeelden kunnen creëren en het kunnen opnemen tegen moeilijke vijanden om grote beloningen vrij te spelen. In het Vijf Maple Marble (dobbelstenen) Evenement nemen spelers het tegen elkaar op in een episch MapleStory bordspel om speciale 7e verjaardagsmunten te winnen. Deze munten kunnen spelers inruilen bij het NPC Inkwell voor meer 7e verjaardagsvoorwerpen en in-game valuta.

Ook is er een nieuwe knop toegevoegd aan de game om het karakter selectie proces te vergemakkelijken. Deze kan worden gevonden in het game menu en laat spelers van karakter wisselen zonder daar eerst voor te moeten uitloggen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.