PSY draait het volume vol open in MapleStory en Combat Arms

PSY draait het volume vol open in MapleStory en Combat Arms

Nexon Europe kondigt met trots aan dat wereldwijde popsensatie, mediapersoonlijkheid en all-round Gentleman PSY naar de internationaal succesvolle online free-to-play games MapleStory en Combat Arms komt.

PSY bestormde de wereld met zijn hitsingle Gangnam Style, waarmee hij iedereen, van nieuwslezers tot de secretaris-generaal van de VN, in zijn unieke vorm van k-pophumor meekreeg. Maar zelfs meer dan een miljard YouTube views en een nummer-1 hit op de wereldwijde hitlijsten zijn niet genoeg voor het dansfenomeen; na het uitbrengen van de nieuwe megahit, Gentleman, zal PSY vanaf deze maand zijn flamboyante persoonlijkheid naar Nexon Europe’s meest populaire games brengen.

https://www.youtube.com/watch?v=TpyQWjI_LkA

Zo zullen MapleStory spelers de mogelijkheid hebben om diverse speciale missies te ondernemen om PSY te helpen tijdens zijn verblijf in de Maple Wereld. PSY zal onder andere gered moeten worden van buitenaardse ontvoeringen en geholpen bij het voorbereiden van zijn concerten. Tijdens deze evenementen kunnen spelers speciale voorwerpen verdienen, zoals huisdieren, kapsels, t-shirts, meubels, en de speciale PSY ring.

Ook Combat Arms spelers zullen de mogelijkheid hebben tot het winnen van verschillende speciale beloningen. Zo krijgt iedere speler de kans om PSY voorwerpen te bemachtigen tijdens in-game evenementen wanneer er genoeg “Likes” zijn verzameld voor PSY’s Facebook posts, en krijgen spelers tijdens de eerste week van het evenement iedere dag dat zij inloggen de ‘Gentleman’ case. Paul Lee, Associate Manager van de afdeling Game Operation bij Nexon Europe:

We zijn verheugd PSY te verwelkomen in MapleStory en Combat Arms. Met zijn bijzondere, kleurrijke stijl twijfelen wij er niet over dat zijn aanwezigheid iedereen meer dan vermaken zal tijdens de aankomende maanden. Met zo veel mogelijkheden tot het winnen van PSY prijzen, en ook nog eens game voorwerpen, heeft hij zich een ware Gentleman getoond.

Het PSY evenement is op 21 Augustus van start gegaan in MapleStory en zal is nu ook beschikbaar in Combat Arms. Beide zullen circa vier maanden duren.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.