NEXON Europe trapt de feestdagen af met de Drievoudige Bonus Actie

NEXON Europe trapt de feestdagen af met de Drievoudige Bonus Actie

NEXON Europe kondigt een speciaal evenement aan waarin ze terug willen geven aan de meest toegewijde community leden met een pakket van 1,5 miljoen euro aan beloningen. Het evenement, dat vanaf vandaag tot en met 2 januari plaatsvindt, vormt het perfecte feestgeschenk voor de voornaamste spelers van de diverse NEXON titels.

Het evenement bestaat uit drie verschillende onderdelen genaamd Drievoudige Bonus Actie:
Bonus Nexon Cash (NX)
Het eerste onderdeel kijkt naar de uitgaven van spelers over heel 2013, en beloont hen met bonus Nexon Cash (NX) in verhouding tot dat bedrag. Hoe meer een speler heeft uitgegeven, hoe meer bonus Nexon Cash de speler terugkrijgt. NEXON Europe heeft 1,5 miljoen euro voor deze bonus gereserveerd en spelers kunnen live inzien hoeveel hiervan is uitgegeven.

Bonus voorwerpen bij aankoop
Verder zullen aanvullende bonusvoorwerpen beschikbaar zijn voor spelers die gebruikmaken van bepaalde betalingssystemen, zoals Boku, DaoPay, InComm, KarmaKoin, Skrill, Mopay, MopayCall, PayPal, Paysafecard, PaytoGo, Paymentez en GameSultan. Afhankelijk van het bedrag dat een speler uitgeeft gedurende de evenementperiode, zullen diverse Nexon Cash voorwerpen gratis aan hen cadeau worden gedaan.

Bonuspunten voor Beloningsvoorwerpen
Het laatste onderdeel neemt de hoeveelheid Nexon Cash die gedurende het evenement is uitgegeven in beschouwing en spelers kunnen bonuspunten verdienen die kunnen worden ingeruild voor beloningsvoorwerpen voor hun favoriete spel. De beloningsvoorwerpen zijn tussen de €2 en €50 waard, afhankelijk van de totale uitgaven tussen 2 december en 2 januari.

Nexon Cash is het universele betaalmiddel in alle NEXON Europe titels en dit aanbod geldt dan ook vanaf vandaag voor spelers van alle titels, van Combat Arms, Atlantica, MapleStory, Vindictus, War Rock tot Dekaron en Navy Field 2. Voor meer informatie ga je naar http://nl.nexoneu.com.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.