Eerste details en releasedatum voor Star Wars Battlefront: Rogue One: Scarif

Star Wars Battlefront

Beste game van 2015
PC PlayStation 4 Xbox One
8.7

Sterk

8.7

User Avg

Eerste details en releasedatum voor Star Wars Battlefront: Rogue One: Scarif

Eerste details en releasedatum voor Star Wars Battlefront: Rogue One: Scarif

Star Wars Battlefront is een jaar oud. Momenteel viert Dice dit met leuke events in de game, maar ook kijkt de studio naar dat wat komen gaan. Zo kondigt de ontwikkelaar aan dat de vierde en laatste DLC, Rogue One: Scarif, vanaf 6 december te spelen is voor mensen met de Season Pass. Uiteraard staat deze haaks op Rogue One, a Star Wars Story, die vanaf 14 december in de bioscopen draait.

In de DLC vecht je op vier nieuwe maps, waaronder de stranden van Scarif. Wanneer je de trailer van de film hebt gezien, weet je wat je kunt verwachten. Sterker nog, de scene met de AT-ACT’s lijkt sterk op een mogelijke Walker Assault, niet waar?
Tijdens de nieuwe gevechten krijg je de beschikking over twee nieuwe helden. Aan de kant van de rebellen ga je spelen met Jynn Erso, het personage dat in de film gespeeld wordt door Felicity Jones. The Imperials worden op hun beurt aangevuld door Director Orson Krennic (een rol van Ben Mendelsohn). Ook brengt de DLC een nieuwe mode met zich mee die land en luchtgevechten met elkaar gaat combineren. De DLC verschijnt twee weken later ook voor mensen die de Season Pass niet hebben.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.