Exclusieve Munchlax voor snelle kopers van Pokémon Sun en Pokémon Moon

Pokémon Sun/Pokémon Moon

3DS
9.4

Geweldig

Exclusieve Munchlax voor snelle kopers van Pokémon Sun en Pokémon Moon

Exclusieve Munchlax voor snelle kopers van Pokémon Sun en Pokémon Moon

The Pokémon Company International en Nintendo hebben bijzonderheden bekendgemaakt over een unieke Munchlax die evolueert tot Pulverizing Snorlax voor degenen die Pokémon Sun of Pokémon Moon vóór woensdag 11 januari 2017 aanschaffen. Er is eveneens een nieuwe regionale variant-Pokémon, Alolan Rattata, bekendgemaakt voor de videospellen die op 23 november 2016 exclusief voor de Nintendo 3DS-systeemserie worden uitgebracht.
Munchlax, die je als speciale bonus voor een snelle aankoop vóór 11 januari 2017 via een internetverbinding kunt ontvangen, is in het bezit van een speciaal item genaamd Snorlium Z. Doordat Munchlax evolueert tot Snorlax en in het bezit komt van de Snorlium Z, is Snorlax in staat om een speciale Z-Move in te zetten die door geen enkele andere Pokémon gebruikt kan worden: Pulverizing Pancake.

De bonus-Munchlax beheerst ook de zet Hold Back die hij normaal gesproken niet kan leren. Hold Back is een aanval waarbij zijn tegenstander slechts 1 HP overhoudt. De aanval kan een vijandige Pokémon behoorlijk verzwakken, dus komt hij goed van pas als je wilde Pokémon probeert te vangen.

De Munchlax die je cadeau krijgt, beheerst ook de aanval Happy Hour die hij normaal niet kon leren. Als spelers Happy Hour inzetten tijdens een Trainergevecht, ontvangen ze twee keer zo veel prijsgeld na het gevecht die ze vervolgens in hun avontuur kunnen gebruiken.

Snorlax is een Pokémon die de weg van veel Trainers kruist. Hij is pas tevreden als hij elke dag meer dan 440 kg voedsel kan eten. Als hij klaar is met eten, valt hij prompt in slaap. Een doorsneedag van Snorlax bestaat alleen maar uit eten en slapen. Hij wordt steeds vetter en beweegt steeds minder. De maag van Snorlax is extreem sterk. Zijn spijsverteringssappen kunnen elk soort gif oplossen waardoor hij geen last heeft van verrot voedsel.

Anders dan bij gewone Rattata zijn stedelijke gebieden het voornaamste woongebied van Alolan Rattata. Het zijn nachtelijke wezens en leven in enkele tientallen nesten. Alolan Rattata bezitten het uitstekende vermogen om heerlijk vers voedsel in Alola op te sporen. Ze laten voedsel dat niet vers is links liggen. Alolan Raticate dienen als hun bazen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.