Gratis nieuwe multiplayer content voor Watch Dogs 2 verschenen

Watch Dogs 2

PC PlayStation 4 Xbox One
8.5

Sterk

Gratis nieuwe multiplayer content voor Watch Dogs 2 verschenen

Gratis nieuwe multiplayer content voor Watch Dogs 2 verschenen

Patch 1.13 is inmiddels verschenen voor Watch Dogs 2. Deze brengt nieuwe content voor de multiplayer van de game. Inclusief, en misschien wel het belangrijkste, de nieuwe mode Showd0wn. Hierin speel je twee tegen twee en heb je verschillende doelen. Steal the HDD, Doom-load (wat King of the Hill is) en Erase/Protect the Servers. Showd0wn speel je met vrienden of via matchmaking.

Ben je meer van de races, dan is er ook voor jou goed nieuws. De multiplayer is ook voorzien van drones, motorcross en eKart-races. Hierbij zijn ook leaderboards beschikbaar en zijn er season Rewards voor de beste spelers. Wat die Rewards zijn is nog niet bekend gemaakt door Ubisoft.

Dit is nog niet alles, ook de singleplayer krijgt wat nieuws in de vorm van gepantserde Loot Trucks. Deze zijn te hacken waarna je ze moet verdedigen tegen agenten die worden opgeroepen. En nee, dit is niet makkelijk, maar de beloning is behoorlijk wat cash en volgers. Ook zijn er dertien nieuwe kledingstukken aanwezig en een paintball-geweer. Die laatste zorgt ervoor dat tegenstanders in de multiplayer minder kunnen zien wanneer er verf in het gezicht zit.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.