Halo 2: Anniversary naar Xbox One?

Halo 2: Anniversary naar Xbox One?

Een tijd terug kregen Xbox 360-bezitters de kans om het originele Halo: Combat Evolved opnieuw te ervaren in Halo: Anniversary. Een totale remake van het spel bracht verbeterde graphics, het bekende verhaal en een nieuwe manier om online te spelen. Daarnaast zorgde het ervoor dat Halo 2 de enige Halo-game is die niet in HD is verschenen. Een Halo 2: Anniversary moest er dan ook komen. De geruchten (lees: smeekbedes van fans) waren dan ook voltallig aanwezig, maar Microsoft hield haar lippen stijf op elkaar.

Een gebruiker van NeoGAF heeft vanochtend namelijk gemeld dat 343 Industries bezig is met Halo 2: Anniversary voor de Xbox One. CVG heeft inmiddels bevestigd dat het gerucht inderdaad wel eens waar zou kunnen zijn. De release van het spel zou moeten zijn op de tiende verjaardag van de tweede Halo: november 2014. Daarnaast sprak de gebruiker van NeoGAF ook over het feit dat mensen die deze game kopen ook meteen toegang krijgen tot de beta van Halo 5.

Of het allemaal waar is weten we niet, daar zal de E3 duidelijkheid in gaan geven. Twee Halo’s eind dit jaar, daar zeggen wij in ieder geval geen nee tegen!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.