Kakelverse MiG’s staan klaar in World of Warplanes

Kakelverse MiG’s staan klaar in World of Warplanes

Wargaming heeft “update 1.6” voor World of Warplanes gelanceerd. Deze update bevat een compleet nieuwe serie aan multifunctionele vliegtuigen, nieuwe Tier 5 vliegtuigen en hoge tier MiG jagers. De Russische iconische MiG jagers die zijn toegevoegd zijn de MiG-3, MiG-9 en de legendarische MiG-15bis wat de eerste “swept wing” jager is.

Daarnaast heeft de game ook een compleet nieuwe serie aan multifunctionele vliegtuigen gekregen. Deze nieuwe oorlogskisten kunnen spelers inzetten voor dogfights en om gronddoelen aan te vallen. Dit geeft speler de kans om een balans te vinden in de bewapening en een keus te maken tussen zware machinegeweren, bommen en raketten. De overgebleven vliegtuigen in de jager classes zijn nu enkel te gebruiken als echte dogfighters maar profiteren ook van de nieuwe kanonnen en machinegeweren. Tot is zal de El Halluf map groter voor meer vliegruimte.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.