LEGO Batman 3: Beyond Gotham onthult sterrenvoicecast en personages

LEGO Batman 3: Beyond Gotham onthult sterrenvoicecast en personages

Op de San Diego Comic-Con nam LEGO Batman 3: Beyond Gotham bezoekers mee voor een buitenaards avontuur, compleet met galactische nieuwe onthullingen waaronder een groovy 1960’s Batman mode ingesproken door niemand minder dan de legendarische acteur Adam West. Om de terugkeer van Adam West als de Batman uit de Jaren zestig in LEGO Batman 3: Beyond Gotham te vieren, hebben Warner Bros. Interactive Entertainment en TT Games een nieuwe behind-the-scenes trailer vrijgegeven waarin de getalenteerde cast te zien is, waaronder Adam West, Troy Baker, Laura Bailey, Travis Willingham en vele anderen.

https://www.youtube.com/watch?v=PctzwNXcEcc

LEGO Batman 3: Beyond Gotham staat gepland om in de herfst te verschijnen op Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3, PS Vita, Wii U, 3DS en PC.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.