Ontdek de nieuwe gameplay trailer van Dishonored 2

Dishonored 2

PC PlayStation 4 Xbox One
8.7

Sterk

Ontdek de nieuwe gameplay trailer van Dishonored 2

Bethesda heeft een gloednieuwe gameplay trailer voor Dishonored 2 vrijgegeven, met niemand minder dan Corvo Attano in de hoofdrol! In deze verhaalgedreven trailer plant Corvo Attano zijn wraak op Delilah, die de troon van zijn dochter Empress Emily Kaldwin in beslag wist te nemen.

Neem je rol als bovennatuurlijke huurmoordenaar terug op in Dishonored 2 – het volgende hoofdstuk in de prijswinnende Dishonored-saga, ontwikkeld door Arkane Studios. Ontdek een wereld waarin mystiek en industrie met elkaar zijn gemengd. Kies je ervoor om als Empress Emily Kaldwin of koninklijke beschermer Corvo Attano te spelen? Baan je jezelf ongezien een weg doorheen de game, maak je gebruik van het brutale gevechtssysteem of gebruik je een combinatie van beide? Hoe zal jij jouw karakters unieke set aan krachten wapens en gadgets gebruiken om jouw tegenstanders uit te schakelen? Het verhaal past zich aan jouw keuzes aan en leidt tot intrigerende gebeurtenissen terwijl je doorheen de vele missies speelt.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.