Sniper Elite 3 aangekondigd

Sniper Elite 3 aangekondigd

Rebellion en 505 Games kondigen aan dat ze zijn begonnen aan het vervolg van hun succesvolle game, Sniper Elite V2. Het team is momenteel bezig met de creatie van compleet nieuwe omgevingen, een meer verfijnde gameplay ervaring en een gloednieuwe verhaallijn. Sniper Elite 3 staat gepland voor release in 2014 en wordt ontwikkeld voor de huidige en next-gen platforms en voor PC. Sniper Elite 3 gaat verder met het verhaal van de elite OSS sluipschutter Karl Fairburne tijdens de Tweede Wereldoorlog. Sniper Elite V2 bracht miljoenen gamers een mix van een gespannen sfeer en intense actie.

“Sniper Elite V2 was voor ons zeer succesvol en we zijn erg enthousiast over de samenwerking met Rebellion voor Sniper Elite 3″, aldus Ian Howe, president 505 Games Noord-Amerika. “Fans kunnen uitkijken naar dezelfde bloedstollende actie die ze gewend zijn van de Sniper Elite games, met verrassende verfijnde en nieuwe kenmerken”.
“We zijn erg enthousiast over onze nieuwe samenwerking met 505 Games voor een vervolg dat verder bouwt op het succesvolle Sniper Elite V2. We hebben een aantal goede ideeën voor verbetering en de feedback van de fans was daarbij van onschatbare waarde. Sniper Elite V2 was slechts het begin van wat we willen doen met de franchise. Er zijn dingen waar we eerder geen tijd voor hadden die we deze keer wel mee willen nemen. We willen ons bij het maken van deze nieuwste incarnatie van Sniper Elite meer richten op een sandbox game, maar ook verder bouwen op de ongelooflijke X-Ray Kill Cam en de sfeervolle Tweede Wereldoorlog setting. We kijken ernaar uit om te zien wat Sniper Elite fans en gamers in het algemeen van dit nieuwste hoofdstuk in het verhaal vinden”, aldus Jason Kingsley, CEO, Rebellion.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.