Speel met Steven Seagal in World of Warships

Speel met Steven Seagal in World of Warships

Ondanks Steven Seagal zijn gecompliceerde relatie met oorlogschepen heeft hij wel het een en andere opgestoken. Nu bevaart hij de woeste zeeën in World of Warships en spelers kunnen hem, in-game, als commandant voor hun voertuig in een uniek event winnen.

Steven zal niet zomaar een schip besturen, maar daarover wordt binnenkort meer bekend gemaakt. Het event begint vandaag en duurt tot 14 december; dus laat je kunsten zien. Als je level 10 bent kun je in een speciale missie spelen met 70,000 XP in Random, Ranked, Team, of Co-op battles. Zodra je de missies hebt doorstaan zal Steven Seagal aan jouw crew worden toegevoegd.

Bedenk wat je allemaal zou kunnen bereiken met zijn hese stem, jarenlange ervaringen en zijn zelfverzekerde aura die door de dekken van jouw schip echoën. Met Steven aan jouw zijde zou je krachtiger kunnen voelen dan ooit voorheen.
Steven is nog niet klaar met World of Warships. Binnenkort zal er meer leuke content aankomen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.