Star Wars Battlefront krijgt beta in oktober

Star Wars Battlefront

Beste game van 2015
PC PlayStation 4 Xbox One
8.7

Sterk

8.7

User Avg

Star Wars Battlefront krijgt beta in oktober

Star Wars Battlefront krijgt beta in oktober

Een grote multiplayer game kan tegenwoordig niet meer zonder een beta. Daarom heeft Dice nu aangekondigd dat in het begin van oktober Star Wars Battlefront voorzien gaat worden van een beta op de PC, Xbox One en PlayStation 4. In de beta is de Walker Assault-mode te spelen op Hoth. Daarnaast geeft het je de mogelijkheid om te spelen als Darth Vader en Luke Skywalker. Ook is er de mogelijkheid om Survival te spelen op Tatooine. Walker Assault is te spelen met veertig spelers, Survival met twee. Als laatste is de nieuwe mode Drop Zone aanwezig. Informatie rondom deze nieuwe mode verschijnt in de komende weken.

Ook zal de ‘Companion experience’ starten met de beta. Terwijl de beta live is kunnen spelers op www.StarWarsBattlefront.com in-game credits verdienen, Star Cards, wapens en meer unlocken. Ook zijn hier je statistieken, load-outs, uiterlijk en vriendenlijsten aan te passen. Op 17 november, tijdens de release van het spel, zal de webversie vergezeld worden door Apps voor iOS en Android.

Hier onder beelden van dat wat te spelen zal zijn.All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.