Tekken 7 krijgt gastpersonages uit andere series

Tekken 7

PC PlayStation 4 Xbox One
9

Geweldig

Tekken 7 krijgt gastpersonages uit andere series

Tekken 7 krijgt gastpersonages uit andere series

BANDAI NAMCO Entertainment Europe maakt nieuwe content bekend voor TEKKEN 7, die geïntroduceerd zal worden na de lancering op 2 juni. De eerste batch content komt uit in de zomer van 2017 en brengt een gloednieuwe game mode en meer dan 50 nieuwe costumes. De tweede en derde batches content, die respectievelijk uitkomen in winter 2017 en voorjaar 2018, hebben beide één exclusief, speelbaar gastpersonage uit andere game-series (welke is momenteel niet bekend), met telkens een speciale stage en speciale costumes voor deze gastpersonages. Deze 3 post-launch uitbreidingen zullen individueel aanschafbaar zijn, maar ook verkrijgbaar middels de Season Pass, die 35 exclusieve metallic costumes brengt.


Bovendien kunnen spelers op alle platforms character panels krijgen. Hiermee kunnen ze aanpassen hoe hun personage wordt weergegeven in het laadscherm. Dankzij een samenwerking met artiesten wereldwijd, zal elke speler het in stijl naar keuze op kunnen nemen tegen vrienden en rivalen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.