Dice toont plannen DLC Star Wars Battlefront

Star Wars Battlefront

Beste game van 2015
PC PlayStation 4 Xbox One
8.7

Sterk

8.7

User Avg

Dice toont plannen DLC Star Wars Battlefront

Dice toont plannen DLC Star Wars Battlefront

Spraken we vanmiddag nog over een teaser rondom de komende gratis DLC voor Star Wars Battlefront, doet Dice nu een boekje open over de te verwachten content. Fans krijgen gratis nieuwe content met maps voor de multiplayer, alsook de Missions mode. Daarnaast komen er met de update Private Matches, nieuwe outfits voor de helden en meer. Een overzicht:

– De Survival map op Tatooine zal nu ook Blast, Droid Run Drop Zone, Hero Hunt en Heroes vs. Villains gaan ondersteunen. De map zal de naam Raider Camp krijgen.
– Luke Skywalker en Han Solo krijgen nieuwe pakjes op Hoth. Spelers hebben deze vrijgespeeld door de ‘Heroes’ Holiday Community Mission’ te halen in de afgelopen maand.
– De mogelijkheid om Private Matches te creëren om makkelijker met vrienden te spelen.
– Daily Challenges en Community Events geven spelers dagelijks uitdagingen, goals om te behalen en objectieven om voor te strijden. Hierdoor kun je sneller credits en xp verzamelen.
– De balans wordt verder aangepakt. Dice brengt verbeteringen in de gameplay.

er zijn geen afbeeldingen gevonden


Het mooie van dit alles? De update is morgen al te downloaden. Helemaal gratis dus. Dice heeft meteen ook aangegeven dat er in februari meer gratis content gaat verschijnen, inclusief een nieuwe Survival Mission op Hoth, een nieuwe multiplayer map op diezelfde planeet die de grote modi gaat ondersteunen (Walker Assault, Supremacy, Fighter Squadron en Turning Point). Alle Walker Assault en Supremacy maps zullen vanaf februari ook te spelen zijn in Turning Point.

In maart zal Dice een nieuwe map voor Walker Assaut, Supremacy en Turning Point toe gaan voegen welke zich afspeelt op Endor. Ook zal in deze maand een nieuwe Survival map op Tatooine aan de game toegevoegd gaan worden. We spreken nog steeds over gratis content.

Als laatste heeft Dice aangegeven wat de Season Pass gaat brengen. In maart brengt de ontwikkelaar ‘Star Wars Battlefront: Outer Rim’ waarin onder andere gevochten kan gaan worden in de fabrieken op Sullust en in het paleis van Jabba the Hutt. In de zomer komt ‘Star Wars Battlefront: Bespin’ waarin we op elkaar mogen jagen in Cloud City. Later in het jaar komt ‘Star Wars Battlefront: Death Star’ waardoor we eindelijk op de meest iconische plek uit de Star Wars Saga mogen gaan vechten. Over de vierde uitbreiding wil Dice momenteel nog niets kwijt.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.