GameParty neemt afscheid van Kevin

GameParty neemt afscheid van Kevin

Zojuist is de re-review van Super Mario Maker online gegaan. In dit artikel kijkt Kevin naar de game, een behoorlijke tijd na de release. Weet het spel nog steeds interessant te zijn? Het is een artikel met een vervelend randje. Niet omdat de content van de tekst zo vervelend is om te lezen, maar omdat het het laatste artikel van Kevin is. Kevin heeft besloten om het hoofdstuk GameParty in zijn leven af te sluiten om nieuwe stappen te kunnen zetten.

Kevin heeft een flinke tijd voor GameParty geschreven en was vooral de PC-gamer van de groep. Qua games speelde hij behoorlijk wat diverse titels voor GameParty. Denk aan Splatoon, Company of Heroes 2, ging hij aan de slag met de eerste Metroid, speelde hij World of Tanks Blitz op z’n iPad, scheurde hij met GRID: Autosport en keek hij vooral heel erg uit naar Unreal Tournament en Mirror’s Edge Catalyst. Kevin zal dan ook altijd geprezen worden om zijn diverse inzet. Er was geen game waar hij graag nee tegen zei om te recenseren, omdat elk spel wel ergens een interessegebied wist te benaderen.

Daarnaast was Kevin een sterke aanwinst tijdens de Gamescom. Tot twee keer toe is hij met het team meegegaan naar Keulen om aldaar verslag te doen van de vele games. Behoorlijk wat previews en interviews zijn van zijn hand gekomen. Kevin was (en is) een teamspeler.

Kevin, vanuit GameParty wensen we je het allerbeste toe. Dat de toekomst je mooie mogelijkheden mag gaan brengen en bedankt voor al je inzet de laatste jaren. We waarderen het enorm en gaan je oprecht missen. Wees vooral geen vreemde op de website.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.