Komt Diablo III: Reaper of Souls naar de console?

Komt Diablo III: Reaper of Souls naar de console?

Tijdens een interview met Polygon lijkt Josh Mosqueira, ontwikkelaar bij Blizzard, te hinten naar een release van Reaper of Souls, de eerste uitbreiding voor Diablo III, op de consoles.

Onze werkwijze is dat we altijd aan één project tegelijkertijd werken. Diablo 3 hebben we uitgebracht op de PC en daarna heeft een klein deel van ons team zich afgescheiden om aan een console-versie te gaan werken. Nu zijn we als team bezig met de PC-versie van Reaper of Souls, dus als je naar het verleden kijkt kun je vast wel concluderen wat we in de toekomst nog gaan doen.

Het is misschien een beetje omslachtig, maar het lijkt erop dat Mosqueira lijkt te hinten naar een toekomstige release op de spelplatformen onder je TV. Reaper of Souls is afgelopen week op de Gamescom onthuld. Wij waren er bij, zoals je hier kunt lezen. Drie september verschijnt Diablo III voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Volgend jaar zal de game ook nog eens verschijnen op de PlayStation 4 en Xbox One.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.