Ontwikkelaar van Fallout 4 en Skyrim breidt uit

Fallout 4

PC PlayStation 4 Xbox One
9

Geweldig

6.5

User Avg

Ontwikkelaar van Fallout 4 en Skyrim breidt uit

Ontwikkelaar van Fallout 4 en Skyrim breidt uit

Bethesda Game Studios kondigt aan een nieuwe studio te zullen openen in Montreal om de capaciteit aangaande ontwikkeling in console, PC en mobiele games uit te breiden. Todd Howard, Game Director en Executive Producer bij Bethesda Game Studios:

We werken reeds een lange tijd samen met erg getalenteerde ontwikkelaars in Montreal, en hebben beslist dat de tijd rijp is om er een studio te openen. Het is fantastisch om vooruit te kunnen blikken en na te denken over de nieuwe games die we er samen gaan maken.

Bethesda Game Studios Montreal heeft reeds een kernteam van 40 ontwikkelaars samengebracht, actief in zowel console als mobiele ontwikkeling. De studio zal geleid worden door sectorveteraan Yves Lachance, die met deze benoeming Studio Director wordt.

Onze samenwerking met Bethesda Game Studios is reeds een spannend en memorabel parcours gebleken. We vinden het geweldig om een studio in Montreal te vestigen en de traditie die de stad heeft met betrekking tot game-ontwikkeling in dienst te stellen van het soort games waarvoor Bethesda Games Studios bekend is.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.