Trailer en releasedatum voor Star Wars Battlefront

Star Wars Battlefront

Beste game van 2015
PC PlayStation 4 Xbox One
8.7

Sterk

8.7

User Avg

Trailer en releasedatum voor Star Wars Battlefront

DICE en Lucasfilm hebben aangekondigd dat Star Wars Battlefront op 19 november wordt uitgebracht in Europa. De aankondiging vond plaats tijdens de première van de eerste volledige trailer voor deze langverwachte titel bij duizenden fans op Star Wars Celebration. Star Wars Battlefront, het resultaat van een monsterverbond tussen Lucasfilm en de bekroonde Frostbite-engine, staat borg voor ongelooflijk authentiek, realistisch en interactief entertainment met sterke graphics en epische actie op iconische Star Wars-locaties. Zie hoe dit alles door de engine tot leven wordt gebracht in de nieuwste trailer!

Sigurlína Ingvarsdóttir, Senior Producer van Star Wars Battlefront:

Zoals zoveel andere mensen uit de wereld is iedereen bij DICE een enorme fan van het Star Wars-universum. Het is met recht een eer om te mogen werken aan een Star Wars-project, wetende dat we helpen bij de presentatie van ons geliefde universum aan onze generatie en een legioen nieuwe Star Wars-fans. Dankzij de toegang en de kennis die Lucasfilm met ons deelt en de passie en het talent van ons team kunnen we een ongelooflijk spel afleveren dat je midden in de Star Wars-gevechten stort die je thuis altijd naspeelde.

In Star Wars Battlefront kunnen fans talloze heroïsche momenten beleven en intense gevechten naspelen: ze kunnen met blasters vuren, op speedermotoren en sneeuwspeeders rijden, AT-AT’s bevelen en achter de stuurknuppel gaan zitten van TIE Fighters en de Millennium Falcon. De gevechten vinden plaats op de meest iconische planeten in het Star Wars-universum, waaronder Endor, Hoth, Tatooine en de onverkende planeet Sullust. Gamers kunnen de meest gedenkwaardige personages in de originele trilogie spelen, zoals Darth Vader en Boba Fett. Star Wars Battlefront bevat talloze modi die zijn afgestemd op verschillende soorten gevechten, variërend van grotere competitieve multiplayergevechten voor 40 spelers tot speciale missies die je alleen, offline met een vriend op split-screen of coöperatief online kunt spelen.

Fans die Star Wars Battlefront reserveren, beleven als een van de eersten de Battle of Jakku, het sleutelmoment waarop de Nieuwe Republiek belangrijke keizerlijke stellingen aanviel op een afgelegen woestijnplaneet in de Outer Rim. In deze DLC, die zich afspeelt na de overwinning van de rebellen in de Slag om Endor, beleven spelers de gebeurtenissen die hebben geleid tot het enorme, verwoeste landschap van Jakku in Star Wars: The Force Awakens. Spelers die Star Wars Battlefront reserveren, kunnen de strijd één week eerder aangaan op 1 december 2015. Alle andere spelers krijgen toegang tot deze gratis content op 8 december 2015.

Star Wars Battlefront wordt op 19 november uitgebracht in Europa de PlayStation 4, Xbox One en PC. En omdat we hem je niet willen onthouden posten we ook gewoon de nieuwe trailer van Star Wars: The Force Awakens. Want awesome!
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.