Up2Date, 9 november 2014

Up2Date, 9 november 2014

Het is weer zondag en dat zorgt voor een nieuwe Up2Date. Wat dat betreft zijn er aardig wat interessante nieuwtjes voorbij gekomen. Dit zijn de belangrijkste van deze week!

The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D onthuld
Nintendo heeft laten weten dat The Legend of Zelda: Majora’s Mask in 2015 naar de 3DS en 2DS komt. Een nieuwtje waar vele fans enorm blij mee zullen zijn! Het originele deel kwam in 2000 naar de Nintendo 64 en de hoop dat deze game nogmaals uit gebracht zou worden speelde bij vele. In het voorjaar van 2015 krijgen fans opnieuw de mogelijkheid om samen met Link op avontuur te gaan. Naast de normale editie zal er ook een speciale editie verkrijgbaar zijn. Deze beperkte oplage zal bestaan uit het spel, een speciaal ontworpen SteelBook, een Majora’s Mask speld en een dubbelzijdig bedrukte poster van de game.

Nieuwe Beelden voor Resident Evil: Revelations 2
Het jaar 2015 kan niet snel genoeg komen, vooral wanneer je lekker wordt gemaakt met bijna tien minuten aan nieuwe beelden van Resident Evil: Revelations 2! Begin 2015 zal deze game uitkomen voor PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. De video laat in-game beelden zien van Claire en Moira welke proberen te ontsnappen uit een creepy uitziende gevangenis. Natuurlijk komen ze in de tussentijd bebloede personen, freaky vijanden en veel te donkere gangen tegen. Eén ding is zeker; hoewel 2015 vrij dichtbij is, is elke dag wachten te lang wanneer je de beelden ziet.
The Division beta verschijnt in maart?
Het is niet geheel duidelijk of het echt of een gerucht is, maar met de volgende tweets: “So…who’s exicted for The Division?” en “The Division beta in March. Coming to Xbox One first.” Zou het kunnen dat de beta dichterbij is dan je zou denken. De berichten komen van shinobi602 en sinds shinobi602 al eerder kloppende informatie naar buiten heeft gebracht wachten we met ingehouden adem.

Destiny: The Dark Below brengt nieuw content naar iedereen
Vorige week kon iedere Destiny-fan genieten van nieuwe beelden voor The Dark Below. Het expansion pakket komt uit in december en zal nieuwe wapens, missies, pvp-gebieden en extra bounty slots bieden. Daarnaast kan je light level uitgebreid worden naar level 32. Nu blijkt dat je de uitbreiding niet perse nodig hebt want zonder The Dark Below heb je nog steeds de mogelijkheid om nieuwe wapens, armor en bounties te krijgen. Ook voor de uitbreiding van de bounty slots heb je The Dark Below niet nodig. De nieuwe raid, missies en strikes kan je wel alleen krijgen wanneer je het pakket koopt. Bepaalde wapens en armor zijn alleen te verkrijgen met de DLC en zonder kan je ook niet tot level 32 komen. Nog een extra Destiny nieuwtje: Destiny 2 is in ontwikkeling! Hoewel Activision en Bungie duidelijk waren dat Destiny een 10 jaren plan is wat meerdere jaren mee moet gaan werd bevestigd dat Bungie al bezig is met het maken van de opvolger van Destiny.

Halo: The Master Chief Collection krijgt launch trailer
De laatste tijd is er aardig wat nieuws geweest over Halo. Begrijpelijk want de releasedate komt steeds dichterbij. Nog even en dan is het zover! Vanaf 11 november is The Master Chief Collection verkrijgbaar. De game bestaat uit vier Halo-campagnes, een uitgebreide multiplayer en 450 achievements om te behalen. Dat heeft natuurlijk een meesterlijke launch trailer nodig en dat kreeg hij ook. Alle fans en ook voor de mensen welke Halo nog niet zo goed kennen mogen wel een momentje nemen om de ongelooflijk gave trailer te bekijken.
Robin is een heuse voetbaltrainer in de review van Football Manager 15, waarbij hij natuurlijk de beste speler scout en inzet tijdens wedstrijden. Kevin ontdoet menig vampier van zijn of haar kleding in zijn Akiba’s Trip 2 Review. En geloof mij, dit gaat niet zonder slag of stoot. Lisa bezoekt Mickey, Minnie en Pluto in Disney Magical World en Max pakt een zwaard op in Lords of the Fallen waarmee hij menig vijand verslaat. Kevin wil even een momentje nemen om stil te staan bij Emergency 5, want hoewel er in November aardig wat grote namen uitkomen betekent dit niet dat ander games in het niets mogen vallen.

Dat was het alweer voor de Up2Date van deze week. Oh wacht… er is nog een laatste nieuwtje wat ik graag met jullie wil delen. Jongens en meisje, dames en heren, Halo-fans… stay tuned! Natuurlijk kunnen we de release van Halo: The Master Chief Collection niet zomaar aan ons voorbij laten gaan! Dus see you next week, every day of the week 😉

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.